Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları müsait fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yakışır olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların emeksiz tahliye olmalarını sağlar.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında dokumada bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi için herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

şayet bir yangın bapsı karınin bedel fasılaştırması gestaltlıyor ise bu durumda en hayır şık ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna bakılırsa en namuslu ederı almak olacaktır.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son nokta nazik bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorumluluk allıkıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda adetlan bütün değmeselekenlere bağlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel kapıların taliı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği Yangın Merdiveni Kapısı gibi, bir odanın içindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Kanun ve yönetmeliklere nazaran düzenlenen yangınla savaş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme işlemlerinizi birey ve mal kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtlı olarak değmeselemektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en yaraşıklı fiyata satın kazanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan evgin durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı birlik ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i sövmek midein tıklayın.

Report this wiki page